Katapult investerar i Johannas

posted in: Okategoriserade | 0

Johannas akvaponiodling är ett av de topp 23 impact tech startups som Katapult gruppen investerar i under hösten. Dessa startups representerar topp 1% av alla de 1900 företagen som ansökte till acceleratorprogrammet. Katapults team granskade startups från sex kontinenter och 62 länder. De 23 utvalda företagen kommer från 14 olika länder som sträcker sig över 5 kontinenter.

Dessa 23 startups kommer att deltaga i Katapult Accelerator 2022: Ett acceleratorprogram som designats speciellt för företag med stor positiv påverkan inom hav och klimat. Katapults acceleratorprogram har berömts och vunnit utmärkelser för att vara det mest omfattande ESG-acceleratorprogrammet i världen. Under de närmaste tre månaderna kommer Johannas team förstärkas med färdigheter inom kommunikation, strategi, företagsledarskap och investeringsberedskap, genom ett program som består av videomoduler och workshops. Johannas kommer också att få tillgång till Katapults nätverk av internationella mentorer, industrikontakter och investerare.

Läs mer här!

Follow Jason Bailey:

Latest posts from