Marknadsföring av svenskt vattenbruk och sjömat: Information- och dialogmöte 9 feb

posted in: Okategoriserade | 0

Den 9:e februari anordnar projektet ”Förstudie – Kartläggning och upprättande av en branschgemensam plan för marknadsföring av svenskt vattenbruk och sjömat” ett informationmöte- och dialogmöte.  Sista anmälningsdag är 22 december, 2021.

Under mötet presenteras och diskuteras bland annat preliminära resultat från en tidigare workshop, nuvarande distributions- och försäljningskanaler, samt möjligheter och utmaningar för att öka efterfrågan på vattenbruksprodukter och sjömat i Sverige. Målgruppen för mötet är arrangörernas medlemsföretag, andra vattenbruksföretag, samt distributions – och försäljningskanaler inom vattenbruksprodukter och sjömat.

Läs mer och för anmälan.

Mötesarrangörer:
Matfiskodlarna Sverige AB, De Recirkulerande Vattenbrukarna Sverige Ekonomisk Förening PO och Svenskt vattenbruk och sjömat Ekonomiska Förening.

Follow Jason Bailey:

Latest posts from