Vattenbruksutbildning på webben

posted in: Okategoriserade | 0

Här kommer en spännande nyhet från ett initiativ från Uddevalla Kommun, Swemarc, Campus Väst i Lysekil, Tillväxt Bohuslän och Jordbruksverket. De har skapat en serie av YouTube presentationer och intervjuer med syftet på för att utbilda om vattenbruk, tillståndsansökning, vem man ska ta kontakt med för att starta, osv. Utbildningen är riktat mot både entrepenörer och näringslivsutvecklare men vemsomhelst som har ett intresse om att lära sig mer om vattenbruk och vår framtidsproduktion av mat kan förstår gå in och titta på filmerna. VCO har varit delaktig genom att presentera RAS anläggningar för näringslivsutvecklare och planering av placeringar av landbaserad vattenbruk inom kommunen.

Utbildningen är fortfarande under utveckling och ska uppdateras med flera filmer och presentationer men det finns redan en hel del information tillgänglig.

Klick på länken nedan för att ta del av utbildningen.

 

Utbildningarna

Follow Jason Bailey:

Latest posts from