Praktikplatser till elever på Vattenbrukslinjen/Marint Naturbruk

posted in: Okategoriserade | 0

Nu under hösten och våren letar eleverna på Vattenbrukslinjen/Marint Naturbruk på Gullmarsgymnasiet i Lysekil nya spännande praktikplatser. Har ni något att erbjuda kan ni hör av er till Mikael Thörn (mikael.thorn@lysekil.se ), Lärarassistent Marint Naturbruk.

Söker ni praktikanter till ert vattenbruksföretag? Sedan 2011 har Gullmarsgymnasiet i Lysekil utbildat vattenbrukselever genom vårt marina naturbruksprogram. Det är en 3-årig utbildning som inte enbart behandlar marint vattenbruk utan även de flesta tekniker, arter och miljöer som bedrivs inom svenskt vattenbruk idag. För att läsa mer om vad eleverna lär sig se bifogad power point. Nu söker vi praktikplatser på svenska vattenbruksföretag i hela landet för att få en starkare koppling till den inhemska marknaden. I dagsläget praktiserar många av våra elever i Norge och Danmark. Men nu strävar vi efter att få fler praktikplatser inom det svenska vattenbruket såsom Röding-, Rengbågs-, Ras-, musselodling och Akvaponik. Så är ni intresserade av att ha praktikanter kontakta mig Mikael Thörn Lärarassistent Marint Naturbruk E-mail: mikael.thorn@lysekil.se”

Praktikplatser till vattenbrukselever.doc

Marint Naturbruk.pptx

 

Follow Jason Bailey:

Latest posts from