Webbinarium: RAS-odling på land ökar tillgång på svenskodlad fisk

posted in: Okategoriserade | 0

Sista i serien ”Hållbart från norr till söder”

18-nov kl. 12-13

Läs mer och anmäl dig via denna länk.

Vattenbruk i form av landbaserade fiskodlingar med recirkulation av vatten, så kallade RAS-odlingar, kan bidra till att Sverige uppnå högre självförsörjningsgrad på odlad fisk. Dessutom kan produktionen av sjömat öka på ett hållbart sätt. Välkommen till ett webbinarium som handlar om vattenbruket, innovationer och det nytänkande som krävs för en hållbar utveckling för branschen. Föredragshållare är Joel Oresten, civilingenjör och företagsledare, och Kristina Snuttan Sundell, professor i zoofysiologi.

 

 
Vattenbruk. Bassänger för fiskodling inomhus. Illustrationen är gjord av Septemberfilm: Ivar Edding.
Follow Jason Bailey:

Latest posts from