Fisk till middag?

posted in: Okategoriserade | 0

Sugen på fisk men vill inte använda samma gamla recept hela tiden? Jag vill tipsa om en fin receptsamlingGårdsfisk.se. Recepten baseras (såklart) på Gårdsfisk Clarias och rödstrimma. Tro det eller ej, här hittade jag även en Cheesecake gjort med Clarias i samlingen!!

För er som undrar över näringsinnehållet fick jag följande tabell där Gårdsfisk har tagit fram näringsdata för Clarias och Tilapia. Man ser i tabellen att fetthalten är mycket högre i Clarias än det är i Tilapia. Proteininnehållet är däremot ungefär detsamma för både fiskarter. Vill du ha ett magert, fint kött – välj tilapia. Kräver receptet en fetare fisk med lite mer energiinnehåll – välj Clarias. Mellan dessa två finns det en massa olika måltider du kan förbereda. Klicka in på receptsamlingen och testa själv om ni har inte redan gjort det. Gott blir det!

 

Follow Jason Bailey:

Latest posts from