Marknadslyftet

posted in: Okategoriserade | 0

Projektet Marknadslyftet är en utbildningsserie där lantbruksföretag (och även fiskuppfödare) får lära sig mer om exempelvis försäljning, varumärke, marknadsföring och hur man kan jobba exempelvis med sociala medier.

Seminarier och kurser

Marknadslyftet

Intresset för lokalt producerade livsmedel blir bara större och större. Allt fler vill handla lokala råvaror och även veta mer om hur maten produceras. Det här är en möjlighet som östgötska bönder och livsmedelsföretag har stor möjlighet att fånga.

Vreta Kluster vill hjälpa de lokala livsmedelsproducenterna och entreprenörer i de gröna näringarna att möta intresset hos konsumenterna och helt enkelt bli bättre på att själva berätta vad de gör.

Läs mer här!

Follow Jason Bailey:

Latest posts from