Årsmötet – Mon, Sankt Anna 12-juni 2018

posted in: Okategoriserade | 0

VCO bjuder nu in till årsmöte den 12 juni i Mon, Sankt Anna.


 
Den 12 juni arrangerar VCO tillsammans med Region Östergötland ett spännande seminarium om musselodling i Östersjön. I samband med seminarium kommer VCO att hålla sitt årsmöte mellan kl 12.00 och 13.00 (Ladda ner Inbjudan och dagordning). Sista anmälningsdag 1 juni.
 
Musselseminariet ger en insikt kring den tekniska utvecklingen inom musselodling i Östersjön och potentialen kring blå fångstgrödor som ett sätt att minska övergödning. Vi kommer också se framtida affärsmodeller som växer fram i Östersjöområdet kring musselodling och hur musselodling kan skapa arbetstillfällen i skärgården. 
 
Dagen avslutas med en möjlighet att besöka VCOs musselodling utanför Mon. Odlingen sjösattes 2015 och den första skörden har nu genomförts, vi får veta mer av Mats Emilsson om hur arbetet gått och odlingen utvecklats.
 
Välkomna!
 
Jason Bailey

 

Verksamhetsplan 2018 och verksamhetsberättelse 2017 finns att ladda ned.

 

Follow Jason Bailey:

Latest posts from