Möte om landbaserad vattenbruk – 31 maj, 2018

posted in: Okategoriserade | 0

Landbaserad fiskodling – att skapa ett hållbart ekosystem

En förmiddag där vi tar ett kreativt helhetsgrepp om landbaserad fiskodling för att belysa vad som krävs för ett hållbart ekosystem, vilka roller och nischer som öppnas upp för lokala innovatörer och entreprenörer. Organiserad av Innovationscenter för landsbygden i Skåne, Ekofisk Landskrona, Lantfisk, LRF, m.fl.


Många är nyfikna på landbaserad fiskodling och potentialen för en ny näring på landsbygden (eller i staden) är stor. Under denna förmiddag sätter vi på kunskap, dialog om vad som behövs för att skapa ett hållbart ekosystem. Avslutningsvis bjuder vi på kreativ avsmakningsmeny lagad på grönlistad tilapia och clarias.


Datum: 31 maj
Tid: kl 9-13.30
Plats: Östarps Gästis


Länk till inbjudan:


Länk till hemsida:
Follow Jason Bailey:

Latest posts from